Christian Louboutin - sexi topánky

Francúzsky kráľ topánok Christian Louboutin už mnoho rokov uvádza ženy všetkých kontinentov do mdlôb zvodnými lodičkami na nebesky vysokom ihlovom podpätku s charakteristickou červenou podrážkou.

Je neuveriteľné, ako dokáže Louboutin po toľkých rokoch stále prekvapovať a ako sa z jeho topánok stávajú postupom času kultové záležitosti. Bol to práve Louboutin, kto vrátil ihlové podpätky späť do módy. Nenapodobiteľný štýl jeho luxusných lodičiek na minimálne desať centimetrových podpätkoch osloví najmä tie, ktoré hľadajú ženskosť a obuv, ktorá ju podčiarkne. Sú charakteristické čistými líniami, dokonalým spracovaním každého detailu a červenými podrážkami, ktoré proti napodobňovaniu chráni ochranná známka. Nicole Kidman, Kate Winslet, Kirsten Dunst, Gwyneth Paltrow a Cate Blanchett sú jednými z mnohých herečiek, ktoré boli videné v lodičkách značky Louboutin. Medzi ich skalné fanynky potom patrí Madonna, Tina Turner, Gen Stefani, sestry Olsenové alebo Victoria Beckham.

Dnes je značka Christian Louboutin dostupná v dvanástich rovnomenných butikoch a vyhlásených obchodných domoch v 46 krajinách po celom svete. Lodičky sa vyrába v Taliansku, ich návrhy vznikajú v Louboutin štúdiu v Paríži.

Ak túžite vlastniť niektorý z božských párov topánok, tak si ich môžete objednať na oficiálnych stránkach návrhára.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára