Topánky, lodičky, či sandálky na platforme sa už nejakú chvíľu držia medzi prednými módnymi trendmi, a nejavia ani najmenšie známky toho, že by sa chystali odísť. Načerpajte inšpiráciu na novú sezónu!

Ak patríte k dievčatám, ktoré radi žijú na vysokej nohe - doslova, máte veľmi pestrú ponuku rôznych modelov žabiek, čižiem, sandálov a iných topánok na platforme. Nosia sa vysoké, ktoré dokonale vyrysujú lýtka i zadoček, alebo aj nižšia varianta pre pocit pohodlia. Žabky, alebo flip flopy ako sa im inak tiež hovorí, sú síce pohodlné, ale nedokážu vyrysovať zdôrazni´t krásu ženských nôh. Túžite byť o pár centimetrov vyššia, ale bojíte sa nosiť topánky na podpätku, pretože sa nemôžete zbaviť pocitu, že sa vám zvrtne noha. Čo keby ste skúsili topánky na platforme? Patria medzi módne vychytávky, ktoré nemôžu chýbať v šatníku žiadnej ženy.

Výšku platformy voľte tiež podľa svojej výšky. Extrémne vysoké ženy, by sa im mali vyhnúť, aby sa v nich necítili ako na chodúľoch. Samotné topánky s platformou môžu pôsobiť robustne, v tomto prípade zvoľte vzdušné šaty alebo sukňu. Hodia sa k nim rovnako úzke a vypasované nohavice.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára